Aangeboden: Hoe gaat het NU met jouw goede voornemens?

Iedereen doet het rond de jaarwisseling. Goede voornemens maken. Vaak hebben deze voornemens te maken met gezondheid. Echter rond deze tijd zijn de meeste dit al vergeten.

Om toch van 2014 jouw jaar te maken helpt het team van FitMe. Ons team van health professionals staan voor jou klaar om je te helpen met de volgende zaken:

-Meer energie
-Afvallen
-Meer spiermassa
-Behalen van een sport specifiek doel
-Bijkomen van stress of een burn out

Dit doen wij met het behulp van de unieke FitMe methode. Geen diëten maar een aanpassing van de levensstijl. Voor een snel een blijven resultaat. Wacht niet langer.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Hoe gaat het NU met jouw goede voornemens?

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:09-02-2014 om 16:53u
Door:FitMe
Bekeken door: 1982 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Heerhugowaard
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.